Sluoksniuota tešla yra viena iš mėgiamiausių ir labiausiai paplitusių tešlų pasaulyje. Nors ji nuostabiai tinka tiek saldžių, tiek ir sūrių skanėstų gamybai, tačiau visgi būtent konditerijos srityje ši tešla yra sulaukusi didžiausio pripažinimo. Jei pažvelgtume į Prancūzijos virtuvę ji naudojama ne vienam klasikiniam šimtmečius skaičiuojančiam desertui – Palmiers, St. Honore, Mille-feuille, ir dar daug kitų yra gaminami būtent panaudojant šį burnoje tirpstantį skanumyną.
Sluoksniuota tešla daugelio labai mėgiama - kepiniai iš jos visuomet pavyksta nuostabiai skanūs, ji puikiai tinka tiek saldžioms bandelėms, tiek ir pikantiškiems pyragėliams. Dažniausiai perkame šaldytą sluoksniuotą tešlą, tačiau puikiausią sluoksniuotą tešlą pasigaminsite ir namuose. Vos per 15 minučių! Greičiau, nei nueiti į parduotuvę!